Conqueror in Verslo Zinios, March 2011

UAB “Balthana” ir The Conqueror Freight Network – naujos galimybės krovinių ekspedijavimo pasaulyje

(09-03-2011).- Klaipedos imone UAB “Balthana” jau daugiau nei 10 metu dirbanti kroviniu ekspedijavimo srityje iais metais tapo The Conqueror Freight Network (CQR/FN) nare ir pirmaja Lietuvos atstove iame tinkle. CQR/FN – ekspeditoriu tinklas pradejo veikti 2011-01-01 su 55 nariais i viso pasaulio. iuo metu CQR/FN nariai yra i 55 miestu, 37 aliu, kuriu bendras darbuotoju skaicius virija 5880, o kroviniu srautai sudaro vir 250000 kroviniu per metus.

freight forwarder networkUAB “Balthana” kaip ir visi CQR/FN nariai buvo atrinkti grietai ivertinus ju finansini stabiluma, reputacija, kompetencija, verslo galimybes ir patirti. Tai dar karta patvirtina, kad esame patikimi ir dirbame atsakingai bei kokybikai, turime igije klientu ir veeju pasitikejima. Planuojama, kad per ateinancius dvejus metus CQR/FN nariu skaicius bus – 564, tai yra, kad i tiek, pasaulyje esanciuose pagrindiniuose juru ir oro uostuose isikurusiu ekspediciniu imoniu , bus atrinktos tik po viena – geriausia ir patikimiausia CQR/FN atstova.

CQR/FN siekia suteikti klientams i viso pasaulio galimybe rinktis tarp ymius vardus turincias dideles ekspedicines imones , kuriancias kroviniu ekspedijavimo rinkos taisykles ir kainas, bei tarp visame pasaulyje isikurusiu nepriklausomu imoniu, sudaranciu i tarptautini tinkla, kuris gales pasiulyti kvalifikuotas kroviniu ekspedijavimo paslaugas palankesnemis kainomis, nepamirtant kokybes. UAB “Balthana” turedama tokius CQR/FN partnerius, praples teikiamu paslaugu spektra – bus galima gabenti krovinius ivairesniais marrutais ir geresnemis salygomis, nei siulo konkurentai.

Diaugiames ir didiuojames, kad tapome CQR/FN nariais, atitikome auktus reikalavimus, bei ir toliau stengsimes savo esamiems ir busimiems klientams teikti aukciausio lygio kroviniu ekspedijavimo paslaugas, kaip to reikalauja grietos imones ir CQR/FN taisykles. Kvieciame aktyviai dometis UAB “Balthana” paslaugomis, bei gauti jas, u verte atitinkancia kaina.